Преди няколко години стана ясно, че бъдещето на Бен Афлек като Батман не е сигурно. Даже нека си го кажем направо - актьорът повече няма да влезе в ролята.

"Батман", Робърт Патинсън, Мат Рийвс, Зоуи Кравиц, DC Fandome и трейлър на филма

"Батман" с Робърт Патинсън ще бъде отмъстителен

Ето какво още научаваме от трейлъра на филма

Не и в нов самостоятелен филм за Брус Уейн. След избирането на Робърт Патисън за ролята във филма, режисиран от Мат Рийвс, който трябва да видим след няколко месеца, окончателно се затвърди, че Афлек е приключил с ролята.

И все пак - ще го видим поне още веднъж като Батман. Това ще се случи в първия самостоятелен филм за "Светкавицата", в който като Брус Уейн ще се появи и Майкъл Кийтън.

Снимка 557889

Източник: GettyImages

Според IGN, в интервю за The Herald Sun Бен Афлек е казал, че сцените, които е заснел за "Светкавицата", са били най-добрите в ролята му на Брус Уейн. Забавлявал се е доста по време на снимките и смята, че най-после е разбрал как да изиграе героя.

Разбира се, Афлек не е сигурен дали всички заснети сцени ще влязат във финалния материал, но е доволен от свършената работа. За феновете остава въпроса дали последното му превъплъщение в Батман ще бъде и най-доброто му.