През последните 20 години страшно много филми излязоха и залязоха в опит да се преборят за вниманието на хората. Някои успешно, други не чак толкова. Филмите за "Бързи и яростни" обаче се оказаха точно това, което зрителят иска да гледа. Позволявайки на Вин Дизел и компания да чупят не само законите на гравитацията, но и рекордите в бокс офиса.

"Бързи и яростни 9", Лудакрис и ще отиде ли филмът в Космоса

Ще отидат ли "Бързи и яростни 9" в Космоса

Само това остана

Тази година трябваше да видим деветия филм от поредицата ("Бързи и яростни 9"), но заради коронавируса той беше преместен за 2021 г. Разбира се, тръпнем в очакване какво ли са ни подготвили този път, като знаем, че е замислен и поне още един филм.

Въртят и се спекулации, че в някой от тези два филма Земята ще се окаже тясна за Дом (Дизел) и компания и те ще отидат в Космоса. Как, защо и наистина ли - все още не знаем.

Снимка 464034

Източник: Форум Филм България

От Variety разбираме, че франчайзът такъв, какъвто го познаваме, няма да бъде вечен. "Бързи и яростни 10" и "Бързи и яростни 11" ще бъдат последните два филма, с които историята окончателно ще бъде приключена. 

С режисирането им ще се заеме Джъстин Лин, който определено има опит с бързите коли и с невъзможните каскади. До този момент той е отговорен за цели пет филма от франчайза - третият, четвъртият, петият, шестият и деветият.

Джон Сина ,"Бързи и яростни" и каква ще бъде ролята на кечиста в новия филм

"Бързи и яростни" с ново попълнение

Джон Сина става част от франчайза

Добрата новина за феновете на "Бързи и яростни" е, че в момента Universal работят върху няколко spin-off филма, за които обаче не знаем нищо конкретно. Миналата година видяхме първия от тях - "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".