Преди две години, когато 365 Days беше пуснат в Netflix, се говореше страшно много за филма. Не само заради немалкото секс сцени, но и заради гледаемостта, с която филмът можеше да се похвали.

Дъфи, филмът "365 дни" и гневното писмо на певицата към Netflix

Какво върна спомените на Дъфи за отвличането и изнасилването

Когато насилието се превърне в забавление

И съвсем резонно (с оглед на интереса) от стрийминг платформата решиха да инвестират и във втори филм - 365 Days: This Day. До пускането му в Netflix остават броени дни и затова беше пуснат и трейлър, който да ни подскаже какво ни очаква.

След като в първия филм видяхме как се развиха сложните отношения между Лаура и Масимо, диктувани предимно от горещите преживявания в леглото, във втория изглежда, че тази сюжетна линия ще бъде запазена. Но нещата ще бъдат много по-различни.

Лаура не само, че се е влюбила в Масимо, но двамата дори са се оженили. Разбира се, нямаше да е интересно, ако всичко между тях е по мед и масло. От синопсиса става ясно, че ще видим опасни предателства и отношенията между влюбените ще бъдат поставени на изпитание.

И то от семейството на Масимо и един мистериозен мъж, който влиза в живота им, за да спечели симпатиите и сърцето на Лаура на всяка цена. 

Бланка Липинска, която е автор на романите, на които са базирани филмите, казва, че това е история за жена, която показва колко наивни и заслепени могат да бъде жените, когато са влюбени. Как се учат от грешките си и ги поправят, когато им се отдаде възможност, пише Variety. 

The Bubble, Anatomy of a Scandal, Our Great National Parks и новите филми и сериали на Netflix през април

Новите филми и сериали на Netflix през април

Отново няма да се скучае, а този път и Барак Обама има пръст в това

Обещанията са, че в 365 Days: This Day Лаура ще претърпи трансформация, която ще внесе и промени във връзката ѝ с Масимо. Анна-Мария Секлука и Микеле Мороне отново ще се завърнат в главните роли, а филмът ще бъде наличен в Netflix от 27 април.