Слуховете около новия Galaxy Note 10 не спират, но това е напълно нормално, тъй като официалното представяне на флагмана се очаква да се случи след по-малко от месец.

Samsung Galaxy Note 10 и как ще изглежда телефонът

Ето как ще изглежда Samsung Galaxy Note 10

В мрежата се появиха официални снимки на телефона

Вече видяхме и чухме доста мнения по отношение на способностите на следващия Note, а вчера Samsung реши да ни зарадва с още една новина.

Компанията съобщи, че е разработила първия в света ултра-бърз 12GB LPDDR5 RAM чип, който е специално подготвен, за да поеме трансфера на огромните количества данни, които 5G услугите и технологиите с изкуствен интелект предполагат.

Снимка 434759

Източник: Samsung

Този чип може да прехвърля данни с до 5500Mb/s и се нуждае от 30% по-малко енергия от предшественика си, който Samsung внедри в Galaxy S10 5G.

Според някои разбирачи в мрежата, съобщението за новата технология идва в неслучаен момент с идеята да ни подскаже, че въпросният чип ще е част от Galaxy Note 10.

В същото време в технологичните портали се появиха спекулации, че флагманът може би ще разполага и с още една иновативна технология, а именно Sound on Display (SOD).

SOD елиминира нуждата от слушалка в горната предна част на телефона, тъй като звукът се предава посредством фини вибрации директно към тъпанчето.

Това също би означавало, че Samsung ще може тотално да елиминира горната рамка от лицето на Note 10 и да остави само кръглия отвор за селфи камерата.

Samsung Galaxy Note 10+ ще се зарежда супер бързо

Колко бързо ще се зарежда Samsung Galaxy Note 10+

През кабел и през безжична подложка