Малко по-късно този месец очакваме да видим емблематичния Motorola Razr в изцяло ново амплоа на сгъваем смартфон, но ето, че вече разполагаме с доста снимки, които не оставят в тайна почти нищо.

Появилите се в мрежата изображения на новия телефон разкриват, че телефонът ще е точно това, което очаквахме през всичките тези месеци - премерен микс от стария дизайн на Razr и съвременните форми и технологии, типични за смартфоните.

В сгънат формат телефонът откровено напомня някогашния Razr, като дори е запазена широката "брадичка" в долната част на джаджата.

Снимка 450652

Източник: Twitter / Evleaks

Успоредно с изтеклите снимки на апарата се появи и доста информация по отношение на спецификациите му.

Очакванията са, че вътрешният OLED панел ще е с размер от 6.2 инча, докато малкият екран, който ще виждаме при сгънат формат, ще е едва 2.7 инча и ще предложи резолюция от 600 х 800 пиксела.

Засега няма данни около технологията на сгъване, като най-вероятно ще трябва да изчакаме официалното обявяване, за да научим повече по въпроса.

Снимка 450657

Източник: Twitter / Evleaks

Новият Razr най-вероятно ще е оборудван със Snapdragon 710 в комплект с 4GB или 6GB RAM и 128GB памет, което звучи добре.

Това, което ни притеснява малко обаче, е размерът на батерията - едва 2730mAh. Нека не забравяме, че тя ще трябва да захранва не един, а два екрана, и едва ли ще може да издържа на повече от 24 часа работа.

Снимка 450656

Източник: Mobielkopen

Също като останалите сгъваеми модели, които видяхме през 2019 г., Motorola Razr определено няма да е евтин, като за момента се спекулира, че цената му ще стартира от 1500 долара.