Качеството на звука и стилният ретро дизайн, с които компанията за аудио оборудване Marshall завладява милиони фенове по света, скоро идват във формата на малки безжични слушалки.

Тази седмица Marshall представи слушалките Mode II, които са първият продукт от този тип за марката, а предварителните заявки вече са отворени на сайта.

Както бихме очаквали, слушалките предлагат интересен и отличаващ ги от останалите подобни модели на пазара дизайн.

Снимка 522044

Източник: Marshall

Кутийката е гумирана и с преливаща се текстура, а самите слушалки са брандирани с водещата буква от името на компанията. Златните и лъскави ретро елементи, типични за Marshall, също са налице.

Компанията обещава дълбок бас, ясни тонове, богат и силен звук, и не бихме очаквали, че Mode II ще ни разочароват по отношение на звука, когато успеем да ги тестваме.

Снимка 522042

Източник: Marshall

Не разполагат с шумоизолираща функция, но пък имат Transaprency Mode за допускане на странични шумове, когато е важно да сме във връзка със заобикалящата ни среда.

Управлението се случва чрез докосване, като можем да извикваме и прилежащия към мобилния ни телефон виртуален асистент.

Mode II издържат до пет часа с едно зареждане, а батерията в кутийката поддържа заряд за още до 25 часа живот на слушалките и се пълни в рамките на два часа.

Снимка 522043

Източник: Marshall

По отношение на цената Marshall Mode II се позиционират по-ниско от AirPods Pro и Samsung Galaxy Buds Pro например, но са малко по-скъпи от предходните модели на споменатите марки.

Засега няма как да знаем дали това се отнася и за звуковите им характеристики.

Samsung Galaxy Buds pro - какво предлагат новите слушалки и каква е цeната им

Какво ни предлагат новите слушалки Galaxy Buds Pro

Какви са новите функции и екстри в тях

Цената им е 179 долара и първите доставки ще започнат от 18 март.