На 14 януари Samsung представи новата серия Galaxy S21, които идват с променен дизайн, мощни камери и подчертано разнообразие от екстри и функции, съответстващи на модерното ежедневие.

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - всичко за новите смартфони

Samsung Galaxy S21 - перфектно начало на 2021 г.

Новите телефони Galaxy S21 са всичко, което феновете на Samsung си пожелаха

Освен смартфоните, компанията показа и следващото поколение слушалки Galaxy Buds Pro, които взимат най-доброто от предходните модели, но и го надграждат с подобрения.

Дизайнът на самите слушалки напомня този на Buds+, а кутийката е почти същата като при Buds Live.

Снимка 513923

Източник: Samsung

Звукът във всяка слушалка идва от 11-милиметров басов говорител и 6.5-милиметров драйвър за високи тонове, а през мобилното приложение можем да регулираме с допълнителна прецизност звуковите характеристики.

Вътрешността на Buds Pro е специално проектирана, за да не допуска шум от вятър, когато сме навън, а общо три микрофона се грижат за това гласът ни да е максимално ясен при аудио и видео връзка.

Buds Pro разполагат с вече задължителното за този клас джаджи изолиране на страничните шумове (Active Noise Cancellation, ANC), което си взаимодейства и с Ambient Sound - възможността, да чуваме отбрани звуци от околната среда колкото и когато е нужно.

Снимка 513921

Източник: Samsung

Слушалките могат автоматично да разпознаят кога да намалят музиката или да усилят страничните шумове, така че не се налага да ги вадим или настройваме допълнително, когато разговаряме с някой на живо.

Разполагат и с Dolby Head Tracking технология, която създава впечатление, че аудиото изпълва цялото пространство около нас, а не идва просто от малки устройства в ушите ни.

Новата Multi Mic Recording функция е страхотна за влогъри и за хората, които записват видеа от телефона си, тъй като позволява звукът да се записва едновременно през слушалките и смартфона.

Снимка 513924

Източник: Samsung

А като приятно допълнение, имат и нов Game Mode, който свежда забавянето на звука от игрите до минимум.

Както и останалите Galaxy слушалки, Buds Pro могат да се похвалят с добри характеристики на батериите си. С включен ANC колективният живот на слушалките и кутийката е 18 часа, а без него - 28 часа. В рамките на само пет минути зареждане можем да получим до час живот на батерията, което е доста важен елемент за хората със забързано ежедневие.

Buds Pro са налични в три цвята - черен, сребърен и лилав, а от Samsung ще ни дадат и безжично зарядно, ако ги поръчаме преди 28 януари.

Цената им е 449 лева и доставките ще започнат на 29 януари.