Черният петък е напът да занули банковите ни сметки, а Коледа чука на вратата с въпроса "Какъв подарък има под елхата?".

Тази година Samsung се погрижи да ни предостави страхотен избор от джаджи, които перфектно биха запълнили коледните чорапи - и като обем, и като заряд от щастие за най-близките ни.

Нови слушалки, за да слушкаме и догодина

Компактните и супер леки, Galaxy Buds ни лишават от времето, прекарано в размисли кой на какво би се зарадвал, просто защото биха зарадвали всеки.

Снимка 454378

Източник: Samsung

Наскоро Galaxy Buds бяха определени от Consumer Reports като най-добрите в своя клас. Особената заслуга е на звука им, който е ненадминат дори от двойно по-скъпите конкуренти на модела. Тук акустиката на AKG казва думата си - с наелектризиращ басов тропот и с кристални високи честоти.

А слушалките са идеален подарък за всеки фен на Android, независимо дали времето му е заето от дълги тренировки или безкрайни дни в офиса - Galaxy Buds са супер избор и в двата случая.

Снимка 454377

Източник: Samsung

Лесно свързване с други устройства, издръжлива батерия, зареждане от гърба на смартфон Samsung, супер компактен дизайн - какво повече бихме могли да искаме?

А, да, разбира се - бихме искали да не харчим безумни суми, ако може. Galaxy Buds изпълняват и това желание с една от най-конкурентните цени в този сегмент.

Стил, здраве и забавление под една обща панделка

Galaxy Watch Active2 е друг подарък от линията на Samsung, с който няма как да сбъркаме.

Снимка 437396

Източник: Samsung

Смарт часовникът е един от технологичните хитове на 2019 г., за който мечтаят дори извън семейството на Android.

Защо не можем да сбъркаме ли? Защото Galaxy Watch Active2 е направен, за да пасне на всяка китка, стил, вкус и повод.

Освен че идва в два размера, часовникът може да бъде алуминиев или от неръждаема стомана, каишката му може да сменяме според стила си, а циферблатът му може да бъде програмиран в тон с цветовете на облеклото.

Снимка 437397

Източник: Samsung

Функциите в него са също толкова впечатляващи и отговарят на всяко наше занимание. Така можем да разчитаме, че интелигентният спортен асистент ще ни предоставя адекватни съвети в реално време, докато тичаме сутрин. Сензорите в Watch Active2 ще ни уведомят и когато стресът ни е в повече в размаха на работния ден или ще ни помогнат да проследим детайлно съня си.

Часовникът се свързва лесно и бързо с Galaxy серията на Samsung и не само, а богатата екосистема от приложения, които поддържа, означава, че лесно ще  навигираме през любимите директно от китката си.

Ало, дядо Коледа ли е

Черният петък и Коледа са идеален повод да сменим телефона си с по-нов или да зарадваме някой близък с по-скъп подарък.

Samsung Galaxy A80 е доказателство, че страхотният хардуер не трябва да струва колкото малка кола.

Снимка 454382

Източник: Samsung

Още при излизането си, A80 впечатли всички с интересния дизайн и функционалност на камерата, която е поместена в ротиращ се модул. За хората, които обичат да снимат света около тях и да правят селфита, това е печеливш сетъп, който позволява да се щракат с основната тройна камера с широк ъгъл и страхотно качество на изображенията.

Снимка 417489

Източник: YouTube / Samsung

Видеата с нея стават впечатляващи, благодарение на страхотната стабилизация и Live Focus функцията, която позволява да фокусираме върху даден обект и да размием фона.

Тъй като камерата отсъства от екрана, A80 ни предлага 6.7-инчов панел без никакви прорези и минимални рамки - още повече място за гледане на филми и забавление с игри.

Снимка 417487

Източник: Samsung

Голямата батерия и супер бързото зарядно подсигуряват, че едва ли ще останем без батерия в средата на деня. А интелигентната система за подобряване на производителността гарантира, че енергията в телефона ни ще бъде разпределена в синхрон с навиците ни за ползване на телефона.

Нека не забравяме и удобството, което слотовете за две сим карти предлагат.

С 10 елена напред

Ако сме решили, че тази година ще заложим на най-доброто за себе си и близките си, то нека да е наистина най-доброто. И кой ли не би грейнал, когато разбере, че под панделката се крие един от топ смартфоните на годината - Galaxy S10.

Снимка 407869

Източник: Samsung

С всеки от трите варианта (S10, S10+ и S10e) можем да правим снимки и видеа, които почти не се различават от професионално заснети, дори при слабо осветление. Интелигентната камера със способност да разпознава ситуации и сцени върши трудната част вместо нас, а ние трябва само да щракнем.

Снимка 454383

Източник: Samsung

Инфинити-О AMOLED екраните са гаранция за качествена и мащабна картина, а сензорът за пръстов отпечатък под всеки от тях е по-бърз от всякога.

Като флагмани в Galaxy серията, S10 моделите се интегрират безупречно и невероятно бързо с Galaxy Watch Active2 и Galaxy Buds, които могат да бъдат зареждани директно от гърба на S10.

Снимка 454384

Източник: Samsung

В крайна сметка, всичките продукти са от една "галактика" и това прави голяма разлика в преживяването ни с тях.

По отношение на производителността, дори по-малкият и евтин S10e не отстъпва пред никой от тазгодишните водещи модели. Серията S10 е оборудвана и с най-съвременни чипове и много RAM, така че няма приложения или игри, които да се опрат на някои от моделите.