Още през април ютюбърът Джон Просър разпространи дигитално генерирани изображения на смартчасовник, който Google подготвя за масовия пазар. 

Google Pixel Watch и какво знаем за предстоящия смартчасовник

Kакво знаем за смартчасовника Google Pixel Watch

Може да се появи тази есен

Оттогава досега за устройството с кодово име Rohan почти не се говореше, докато през изминалата седмица отново Просър не разпространи този път официални маркетингови изображения на предстоящия часовник на Google. 

Дали ще се казва Rohan, или Pixel Watch - засега не знаем, но пък новопоявилите се изображения потвърждават тези от април и ни показват един доста елегантен смартчасовник. 

Снимка 556080

Източник: YouTube / FPT

Формите са подчертано обли, няма въртящ се циферблат, а само коронка, докато екранът е разлива неудържимо във всички посоки, за да срещне рамките някъде към средата на облите страни. 

Интересното е, че часовникът не се разработва от Fitbit, компанията за спортни гривни и смартчасовници, която Google придоби за малко над два милиарда преди време, а от екипът, който е отговорен за телефоните Google Pixel. 

Снимка 556081

Източник: YouTube / FPT

Това обаче не означава, че Pixel Watch ще е лишен от спортни екстри, но просто не знаем какви точно ще са те към този момент. 

Google Pixel 6, Pixel 6 Pro и всичко за новите флагмани на компанията

Pixel 6 и Pixel 6 Pro - най-добрите смартфони на Google досега

Цените са доста атрактивни

По данни на Business Insider часовникът на Google ще се появи в първото тримесечие на 2022г. и ще заложи на Wear OS, а хардуерът ще е специално направен за операционната система.