Само няколко дни остават до премиерата на Google Pixel 7 и Pixel 7 Pro, но тайните около тях вече са твърде малко. 

Google Pixel 7, Pixel 7 Pro и какво знаем за предстоящите смартфони

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro

Очакваме ги тази есен

Тази седмица в мрежата изтекоха две оригинални реклами на предстоящите модели, които ясно показват визията на моделите и поставят фокуса върху камерите. 

В 30-секундното видео на Pixel 7 Pro виждаме и една от екстрите, които ще бъдат достъпни само за Pro модела, а именно Macro Focus - опцията за снимане на обекти от близко разстояние. 

Pixel 7 Pro ще разполага и със Super Res Zoom, какъвто има и последния Pixel 6 Pro, но този път телефонът ще предложи 6х оптичен зуум и до 30х хибриден такъв. 

Live Translate, услугата за превод в реално време, и възможността за премахване на обекти от изображения са сред останалите атрактивни според Google способности на новите Pixel 7 модели. 

И двата нови телефона изглежда ще се сдобият с режим, подобен на Cinematic Mode в iPhone, при който камерата автоматично фокусира върху лица на преден план и замъглява фона. 

Google вероятно ще нарече тази услуга Cinematic Blur или Movie Motion Blur. 

В рекламите се акцентира и върху новия режим за батерията Extreme Battery Saver, чрез който ще можем да изкараме до 72 часа с едно зареждане. 

При него обаче няма да можем да ползваме голямо количество от приложенията си, а активни ще остават само тези с по-ниска консумация на енергия. 

Google Maps Immersive View, Neighborhood Vibe и какво ще предлагат новите функции в приложението

С Google Maps картите оживяват

И какво ще може да правим с Immersive View

Представянето на Pixel 7 и Pixel 7 Pro се очаква да се състои през идния петък, като тогава ще научим и всичко останало за новите флагмани на компанията.