Допреди пандемията Consumer Electronics Show (CES) ежегодно привличаше журналисти и технологични запалянковци от цял свят, за да видят и чуят от първа ръка кои са най-горещите джаджи и тенденции в технологиите.

Apple, Samsung, OnePlus, Huawei и кои бяха най-добрите смартфони през 2020 г.

Най-добрите смартфони за 2020 г.

Защото 2020 беше година на страхотни устройства

За втори път тази година изложението се случва дигитално, но смисълът му не е променя и все пак можем да научим от светилата в индустрията кои технологии са най-успешни и прогресивни, и кои - не чак толкова.

Тази седмица организаторите на CES 2021 разкриха кои са били най-иновативните откъм дизайн и инженерна мисъл телефони през последната година, като в списъка попадат общо осем устройства.

Asus ROG Phone 3 бе сред най-високо оценените джаджи изобщо, като мнението на съдиите се базира върху множеството интересни технологии, които гейминг телефонът предлага.

Снимка 512899

Източник: Asus

Те включват иновативната система за охлаждане, страхотния екран с честота от 144Hz, мощните говорители, но и съвместимостта на устройството с най-различни аксесоари и периферия за игри.

LG Wing с въртящ се дисплей също получи симпатиите на журито, което наброява 89 души, заради уникалната и различна концепция за телефон с два екрана, която приложи LG във флагмана. Награда грабна и друг модел на компанията - LG Velvet.

С приз бяха отличени и общо три модела на Samsung - Galaxy Z Flip, Note 20 и А51, като последният бе похвален за баланса от екстри, производителност и цена, който предлага.

Снимка 512901

Източник: OnePlus

OnePlus 8 Pro пък бе обявен за "водещ смартфон", който безспорно бе един от най-добрите модели за миналата година, а малко известният по нашите ширини TCL 10 също попадна сред фаворитите на съдиите.