Дизайнът на iPhone 4 безспорно е един от най-харесваните сред феновете на Apple, като силен аргумент за това са рекордните продажби на iPhone 12, който възроди формите на модела от 2010 г. 

Плоските страни и острите ръбове от известно време присъстват и при iPad, а наскоро бяха внедрени и в новите iMac модели. 

По всичко личи, че Apple цели да обедини дизайна на основните си продукти, като за това свидетелстват появили се в мрежата изображения на предстоящия Apple Watch 7. 

Снимка 531675

Източник: Jon Prosser, RendersbyIan

За редизайн на часовника се говори от доста време и според изображенията, създадени от Джон Просър и RendersbyIan на база изтекли схеми на модела, седмият Apple Watch действително ще е различен и ще заприлича на останалите продукти на Apple. 

Основната промяна касае страните на часовника, които изглежда вече също ще са плоски, докато екранът ще продължи да е овален в краищата си. 

Снимка 531673

Източник: Jon Prosser, RendersbyIan

Коронката най-вероятно няма да бъде променяна за разлика от отворите на говорителите, които изглеждат доста по-големи отпреди, но не знаем какво намерение стои зад това решение. 

По-важното е, че според изтеклите данни Apple Watch ще бъде обновен с нов ментово зелен цвят, но е възможно да видим и още нюанси, казва Просър. 

Снимка 531674

Източник: Jon Prosser, RendersbyIan

Добрата новина е, че няма причина да вярваме, че каишките и гривните от предходните модели ще са несъвместими с предстоящия Apple Watch 7. 

Apple iMac и всичко за новия модел с М1 чип

С какво ще ни изненада новият iMac

И на кой друг продукт на Apple прилича

Той ще се появи най-вероятно през септември, като очакваме да го видим в два размера и на цена, сходна с тази на Apple Watch 6 - около 400 долара.