Лудото Ленче

В нея има някаква странна мания или фетиш, нещо от сорта да колекционира бельо, коса или нещо от сорта, но от мъж. Денят й се осмисля от публикуване на десетки житейски умозаключения във Фейсбук, които повечето пъти звучат плашещо. Говори много... за бог Тангра, за това каква е била в предишния си живот, с каква мисия се е появила на тази земя и така нататък. Настоява всички да четат новото й стихотворение за някакъв си череп на име Жан и след това да го анализират... в коментари отдолу. За себе си твърди, че е артист и духовен човек, но ако попитате, който и да е мъж с всичкия си, тя е чисто и просто лудото Ленче.

Жената-лепенка

Тя не е просто обсебваща, тя е нещо много повече и от досаден кърлеж, бацил или гнида. Тя е жената-лепенка, с която всеки мъж знае, че ако си легне, след това ще съжалява цял живот. Тази госпожица толкова отчаяно търси Принца, че го припознава във всеки, който й обърне внимание на улицата. Живее в приказките от детството и категорично отказва да порасне. Ако случайно си се напил и си забил една такава предната вечер, веднага ще я разпознаеш по 375-те смс-а на сутринта. И няма отърване...

Мара Общата

Тя е винаги готова. Толкова е търсела мъжкото внимание, че като ученичка са й викали Мара Общата. Всеки познава поне една такава, има я във всеки квартал. Ще я разпознаеш и по гурелите и засъхналата спирала по очите й, понеже тя грим не чисти... нали иска винаги да е красива. Всъщност може да прибегне към това действие, но сутрин, и то с нощницата и с плюнка. Виждала съм подобно чистене на грим! Тя не е прилепчива, но е кофти, ако си паднеш по нея. Никога няма да е само с теб.

Снимка 250726