1. Упражнение за стягане на вътрешната част на бедрата

Ако сте си поставили за цел да се превърнете в богиня в леглото, започнете от нещо съвсем обикновено. А то да стегнете бедрата си. За да повишите тонуса на мускулите от вътрешната част на краката и съответно чувствителността по време на секс, у дома ходете боси, като поставяте петата на едното стъпало пред пръстите на другото. При това движение краката трябва да бъдат плътно прилепнали един към друг.

  1. Упражнения за стягане на мускулите в тазовото дъно

Изпълняват се лесно, навсякъде и по всяко време. Необходимо е да усетите "правилния" мускул. За да разберете кой е, по време на пишкане трябва да се стремите да прекъсвате струята. Запомнете с кой мускул сте направили това, защото именно него ще тренирате.

Етап 1. Научете се да съкращавате този мускул. Започнете с бавни контракции: свиване (3 сек.) - отпускане (още 3 сек.). В началото ще ви бъде малко трудно, но с времето мускулът ще укрепне. Внимавайте при изпълнението на това упражнение да не напрягате мускулите на корема и краката.

Етап 2. Ускорете ритъма на контракциите, докато честотата им стане такава, че сякаш мускулът "трепери". За постигане на целта ще са ви необходими няколко дни тренировки.

Етап 3. Пристъпете към продължително и устойчиво съкращение на мускула, все едно се опитвате да поемете във влагалището си някакъв предмет. Задръжте в напрегнато състояние около 10 секунди. Тренирайте мускулите 2-3 пъти на ден по около 2 минути.

Снимка 271873

Източник: iStock

  1. Мощно свиване по време на секс

Когато вече сте овладяли мускулите в тазовото си дъно може да приложите тази техника. В нея плътно свивате влагалището си по време на секс, което води до силна стимулация на половия член на партньора. Освен на него, ще донесе огромно удоволствие и на вас.

  1. Плътно проникване

Това упражниение се харесва от всички мъже, които обичат да "завоюват" жената. При добре развити тазови мускули просто ги стегнете и когато мъжът поиска да проникне, не го допускайте. След това бавно разхлабете мускулите, като постепенно допускате члена в себе си, пише zajenata.bg. Тази техника ще разпали до краен предел желанието и въображението на мъжа и ще ви направи още по-желана.

Снимка 245541

Източник: iStock

  1. Всмукване

Тук жената, която иска да изпълни техниката на всмукване на члена на партньора си, трябва да има не само добре тренирани мускули на тазовото дъно, но и силна коремна мускулатура, както и умение да я управлява. Необикновеният и много приятен ефект върху мъжа се дължи на това, че жената създава вакуум, който буквално всмуква члена, създава допълнителна стимулация и увеличава притока на кръв в главичката.Това удължава и усилва мъжкия оргазъм.

  1. Неподвижен секс

Тук вече трябва да сте станала факир със своите мускули. Често техниката се практкува от жени, които са навъртре в източните сексуални практики. И двамата партньори са почти неподвижни по време на половия акт. Жената свива и отпуска мускулите на влагалището си, като по този начин довежда и себе си, и партньора си до мощен оргазъм.