Според някои изследователи  е възможно да се роди с оргазъм! Дори те твърдят, че това е една от най-добре пазените тайни днес.

Все повече жени разказват, че вместо агония по време на раждане са изпитали истински екстаз. Дебора Бернар - акушерка с дългогодишен опит, прави неофициално проучване, според което 21% от анкетираните дами са изпитали оргазъм, докато са давали живот на детето си...

Звучи невероятно, нали? Други учени обаче също потвърждават, че това е напълно възможно. Те изтъкват, че по време на раждане се стимулират същите зони в тялото на жената, както и по време на оргазъм.

Хормоните, които се отделят в тялото, отново са същите с изключение на тези на стреса. Ето защо според специалистите, ако бъдещата майка успее да се настрои психически, ако релаксира и запази спокойствие, тя може да трансформира агонията във върховно удоволствие...

Дали? Звучи прекрасно да дадеш живот на детето си, когато си в състояние на абсолютно щастие, но каквото и да си говорим, трудно е за вярване. В крайна сметка именно вярата е тази, която създава чудеса, нали?