Пластични операции, липосукции, масажи, диети ... всичко това с единствена цел нежната половинка да изглежда по-слаба и по-красива. А ето и седемте части от нейното тяло, които влудяват мъжете.

Косата - Ароматът на косата и свежестта от шампоана, който усеща приближавайки устните си към гривата на любимата го кара да я целуне. Начинът, по който тя пада пред погледа му събужда желанието у мъжа да я докосне и да я сложи зад ушите. А блясъкът го кара да прекара пръсти и да изпита удоволствие от мекотата.

Очите - В нейните очи започва любовта. Така се пее в песента. Очите на жената наистина са вълшебни и то без значение на грима. Не смятайте, че за мъжете е важно дали вие сте гримирани или не.

Кожата - тя е мека, нежна и го приканва да я докосва и целува. Кожата е една от причините защо мъжете предпочитат да прекарат своите романтични моменти с жена вместо с колекцията от филми за възрастни.

Раменете и женския врат - Има нещо в раменете на жената и в нейния врат. Това наистина е непреодолимо за мъжете, може би това е съвършенството, което ги привлича да се приближат, да докоснат с устни тези части и да усетят прекрасния аромат на женската кожа.

Пъпът - Няма някое специално обяснение, след като и мъжете имат пъп. Може би това е така, защото жените по-добре го поддържат, а мъжете просто го харесват.

Формите - формата на гърба, леко движещия се ханш, дупето, тези форми привличат мъжете и ги карат да сграбчат жената. За мъжете цялата форма на женското тяло просто ги кара да крещят "жена".

Гърдите - Въпреки че и гърдите влизат във формите на женското тяло, за всеки мъж те са нещо свято, което не може да се сравни с нито една друга част от женското тяло. Искат да ги гледат, да ги докосват с ръце, с устни и да изпитват удоволствие. Няма значение големината им, самата помисъл, че жените имат гърди ги влудява.

БГНЕС