В последно време Снуп Дог всячески се опитва да ни изненада, но не с песни, а с какви ли не други щуротии. След като преди няколко месеца подобри рекорд на Гинес за най-голям коктейл, сега го виждаме в напълно нетипична за него светлина.

Всъщност, в новото занимание на рапъра също има немалка щипка логика. Фактът, че се е специализирал в свиването на цигари марихуана го превръща в суши майстор. И Снуп Дог дотолкова си е повярвал, че може да готви, че даже издаде и кулинарна книга.

Снимка 384299

Източник: Facebook / Snoop Dogg

Няма шега, няма измама. Изданието носи името From Crook to Cook: Platinum Recipes From Tha Boss Dogg's Kitchen и от следващата седмица излиза в продажба в два варианта - с твърди и с меки корици. А и на двете е рапърът с купа собственоръчно приготвена храна в ръце.

Снимките в книгата също си струва да бъдат видени. Често казано, малко ни избива на смях при вида на Снуп, държащ омар с най-самодоволната си усмивка, но това е друг въпрос.

А рецептите? По думите на Дог, тук са събрани всички негови експерименти от времето, когато му се е налагало да си готви сам за малко пари, до днешни дни - когато в ролята на негово вдъхновение в кухнята влиза приятелката му Марта Стюарт. Рецептите са здравословни и идейни за балансирани менюта - например пилешко с гриловани зеленчуци или салата Цезар.

Има обаче и откровени признания. На страниците на книгата Снуп Дог говори за бившата си съпруга, с която още поддържат близки отношения, както и за това, че на интимните им срещи водеща роля има храната.

Десертите също му се отдават

Източник: Facebook / Snoop Dogg

Десертите също му се отдават

Рапърът никога не е криел страстта си към зелените растения. Но освен да пуши марихуана, той обича да пие и зелени смутита, като дори включва в книгата си рецепта за Tha Smoovie - спанак, портокал, банан и кокосова вода, като по желание можем да добавим кейл или протеин на прах.

Снуп Дог подобри рекорд на Гинес

Снуп Дог подобри рекорд на Гинес

И то доста любопитен

Освен смутита, Снуп Дог обича да хапва зърнени закуски в началото на деня. Но често прегрешава и със своя "бекон за милиардери". И винаги се стреми да има най-важните продукти в хладилника си - мляко, яйца, масло и... шампанско, пише New York Post.