Рапърът Снуп Дог, когото позабравихме в последните години, напомни за себе си по доста необичаен начин. Преди дни той подобри рекорд на Гинес за най-голям коктейл.

Съставките на внушителното по размери питие са следните - 180 бутилки джин, 38 опаковки портокалов сок и 154 бутилки бренди от праскови. Всичко това, изсипано в огромна чаша, висока 1.5 м., и разбъркано от рапъра с гигантска сламка.

Дог неведнъж е възпявал коктейла, комбиниращ джин и сок в своите песни. А сега дойде време и на практика да покаже колко много го харесва, пише Time. Забъркването на алкохолното питие бе част от програмата на музикален фестивал.

Снимка 359639

Източник: Twitter / Guinness World Records

Цялостното тегло на коктейла е половин тон без литър (132 галона). Това накара журито от комисията на Гинес да оцени, че рекордът е подобрен и новото постижение за най-голям коктейл от джин и сок вече е записано срещу името на Снуп Дог.

Освен да забърква огромни алкохолни питиета, напоследък рапърът обича и да готви. Дори сподели, че това е новото му хоби, а искрата в него е запалила близката му приятелка Марта Стюарт.