Никол Кидман е омъжена за певеца Кийт Ърбан от повече от десет години. Сега, от дистанцията на времето, тя говори за брака си пред Harper's Bazaar като за щастлив. Но и признава, че поддържането на "здравословни" взаимоотношения в сферата на шоубизнеса може да бъде трудно. Освен леглото, двамата с Кийт Ърбан споделят и няколко общи имота в Ню Йорк, Нашвил, Бевърли Хилс и Сидни.

Omega, Алесандра Амброзио, Никол Кидман и Синди Крауфорд заедно в Шанхай

Когато жените са в червено и са готови на всичко

Omega събира куп звезди за новата си рекламна кампания

Според Никол Кидман един от ключовите моменти за щастливия брак е умелото поставяне на граници между работата и отношенията в дома. И допълва, че и двамата полагат големи усилия, за да не позволят кариерите им да превземат личния им живот.

Възрастовата разлика на щастливите двойки

Възрастовата разлика на щастливите двойки

По-малка е, отколкото очаквахме

"Преди време имах офис вкъщи, което беше голяма грешка. Отървах се от него и мисля, че това е най-доброто ми решение", споделя актрисата.

В допълнение към "оставянето на работата на входната врата", Кидман и Ърбан избягват да използват всякакви технологии преди да си легнат. "Нямаме телевизор в спалнята, нещо, което силно препоръчвам. И без компютри в леглото."

В тази връзка, според скорошно проучване, проведено от компанията Asurion, двойките са почти два пъти по-склонни да използват телефоните си преди лягане, отколкото да правят секс.

Никол Кидман за брака си с Том Круз

Никол Кидман за брака си с Том Круз

Актрисата разкрива подробности