В последно време се случват странни неща с поп кралицата Мадона. Всичко в професионален аспект й върви повече от чудесно и тя отново е на гребена на вълната, нищо, че вече е на възрастта на бабите ни.

Проблемът на материалното момиче е в това, че се чувства самотна. След като окончателно се раздели с Хесус Лус, Мадона преоценя връзката си с Гай Ричи. И според близки до звездата тя се опитва да си го върне, информират от yellow.bg

Като за начало му изпращала доста текстови съобщения, особено посред нощ. Претекстът е сина им Роко. Детето скоро има рожден ден и Мадона прави всичко по силите си Гай да дойде на партито, което ще се проведе в частна вила.

Мадона определено не е от жените, които са свикнали да бъдат сами и сега й е трудно да се справи с настаналото положение в личния й живот.

Тя е установила, че Гай Ричи е бил мъжът за нея и сега явно съжалява за предишните си грешки. Даже казала на бившия си мъж, че ще е най-добре да загърбят различията си в името на децата и тяхното благо.

Проблемът е, че Гай вече успя да преживее раздялата си с Мардж и се радва на ергенския си живот. Той не искал да прекара цял уикенд в компанията Мадона, защото щял да се притеснява. Но от друга страна няма как да развали рождения ден на сина си.

Пък кой знае, може една от най-хубавите двойки на Холивуд отново да се съберат и да станат семейство.

Така или иначе Мадона не е свикнала да губи идва ли ще се откаже.