Въпреки всички скандали и съдебни дела, в които бе замесен Конър Макгрегър през последната година, ирландецът ще се завърне в UFС и то съвсем скоро.

Вчера по време на пресконференция в Москва Макгрегър обяви, че на 18 януари 2020 г. отново ще стъпи в октагона, като добави че изборът на опонента му е в ръцете на UFС и президента на шампионата Дана Уайт.

Ясно е обаче, че това едва ли ще е Хабиб Нурмагомедов, с който Макгрегър се би в последния си мач преди повече от година.

Снимка 430017

Източник: GettyImages

Към момента най-вероятните съперници на ирландеца са Доналд Сероне и Джъстин Гает, като Макгрегър едва ли ще получи шанс за титлата преди края на идната година.

Интересното е, че самият той възнамерява да се бие поне три пъти през 2020 г., което означава, че може би все пак ще го видим в сблъсък с Тони Фъргюсън, Нейт Диаз и Нурмагомедов.

Нурмагомедов постави подигравателен ултиматум на Макгрегър

Нурмагомедов постави подигравателен ултиматум на Макгрегър

Руснакът е готов да се бие с ирландеца, но при едно условие

Самият Дана Уайт сподели преди време, че определено обмисля да събере Нурмагомедов и Макгрегър в нов ММА спектакъл, но не и преди Макгрегър отново да заслужи позицията си на претендент за титлата.

Със сигурност ни очакват вълнуващи мигове в UFC в следновогодишния период и едва ли ще чакаме дълго, за да разберем кой точно ще е съперникът на някогашния шампион.