Точно както в "Хубава жена", където героинята на Джулия Робъртс - Вивиан, обядва в скъпи ресторанти и ходи на покупки по Rodeo Drive в Бевърли Хилс, 28 години по-късно самата Джулия Робъртс предлага възможност на своите фенове да се почувстват като във филма - заедно с нея.

Във видео предложение, което Джулия Робъртс качи в своя Instagram профил, 51-годишната актриса предлага шанс за един късметлия да спечели обяд с нея в един от любимите ѝ ресторанти в Лос Анджелис.

След чудесна храна и приятен разговор, Джулия ще изпрати победителя с 2500 долара да пазарува в някои от луксозните магазини по Rodeo Drive в Бевърли Хилс.

Късметлията ще може да посети и емблематичния хотел Beverly Wilshire (известен още на феновете като Reg-Bev-Wil от филма "Хубава жена").

А всичко това е в подкрепа на една организация с нестопанска цел, която е скъпа за сърцето на Джулия Робъртс. Става въпрос за GLSEN, чиято дейност е свързана с изграждането на нормална и спокойна среда в училища за гейове, лесбийки и хетеросексуални.

За да спечелим възможността за среща с Джулия Робъртс, трябва да посетим www.omaze.com/julia и да направим дарение за организацията. Даренията варират от по-малко от 10 долара до 5000 долара, като колкото по-голяма е сумата, толкова повече са шансовете ни.

Всички събрани средства са в подкрепа на GLSEN и техните усилия да гарантират, че всеки член на всяка училищна общност се чувства сигурен и ценен и уважаван независимо от сексуалната си ориентация, половата си идентичност или пола.

Джулия Робъртс на корицата на Harper's Bazaar

Джулия Робъртс и една екстремна корица

Ослепителна и смела