Бритни Спиърс отново е в центъра на вниманието: млад любовник и многобройни гастроли осигуриха на 35-годишната поп принцеса поредната порция слава.

В момента тя е на турне в Япония и се появиха слухове, че не пее на живо, а на плейбек. Но Спиърс за пореден път доказа, че не е случайна и никой не може да я детронира.

Тя твърдо отговори на всички обвинения. "Мнозина мислят, че не пея на живо. Говорят, че записвам част от песните, защото много танцувам, но никога не си отварям устата, а пея на плейбек.

Снимка 301531

Източник: Getty Images

Това ме вбесява, защото всеки ден се скъсвам от работа, раздавайки се на сцената - пея и танцувам. Никой не ми благодари!", ядосано каза Бритни в интервю за "Ролинг Стоун".

Видео, записано на един от концертите на певицата в Токио, доказва обаче обратното. На него ясно се вижда, че тя не пее на живо, а само си "отваря устата".

Когато Спиърс сваля блестящата си маска, тя се оплита в косите й, но гласът на Бритни дори не трепва, което е доста странно, имайки предвид неловката ситуация, пише БГНЕС.