Сватбата на Робърт Патинсън и FKA Twigs или Талия, както е истинското й име, се отлага, съобщава списание People. Певицата беше забелязана на разходка в Испания, придружавана от мистериозен мъж.

По-късно се оказа, че 29-годишната звезда е на почивка с френския модел Брюк Брайнщайн. Двамата очевидно не се притесняваха от това да показват ласки на публично място. Папараци дори уловиха Брайнщайн да целува Талия по главата.

Снимките на FKA Twigs идват след като Патинсън даде почти отрицателен отговор на въпроса дали ще се жени, зададен му от списание GQ.

Актьорът краси корицата на септемврийския брой, а относно предстоящата сватба отговаря само с "Ех..." Миналият месец Роб разбуни духовете, като каза на водещия Хауърд Стърн, че е "горе-долу" сгоден.

Всичко това кара феновете да спекулират, че Роб и FKA Twigs официално са сложили край на отношенията си. Източник пред People твърди, че засега сватбата е само отложена.

Припомняме ви, че Патинсън предложи брак на Талия в началото на 2015 г., а двамата се срещат от 2014 г. По-рано тази година двойката се появи заедно на бала в музея Метрополитън - Met Gala, но от тогава не са забелязвани заедно на публични места, пише missbloom.