Съпругата на българския национал по баскетбол Илиян Евтимов - Цвета дава видео съвети за майките. Бившата тв водеща от "Ринг" има три деца, но това не й пречи да отделя време и за полезни съвети за грижата и възпитанието на най-малките. В новото си видео Цвета съветва как да накараме децата да ни слушат.

Ако сте родители и понякога се чувствате безсилни или дори отчаяни в опитите си да научите детето си да изпълнява своите ежедневни задължения, а това както знаем, е важна част от превръщането на малкия човек в отговорен възрастен, Цвета има няколко полезни трика.

Да, чувството ни е познато - когато се опитваме да въведем нова отговорност или да поставим ново правило, често подрастващите придобиват мистериозна глухота, а понякога се стига и до открити конфликти.

Оправянето на стаята, сутрешното "мотаене", изпълняването на учебни задължения, спазването на часа за лягане и още много други, се превръщат в повод за "семейни войни".

Основна част при дисциплинирането на децата е да се научим ние самите как да им говорим. Начинът, по който се обръщаме към децата, ги учи и как те самите да правят това спрямо другите хора.

Вижте съветите на Цвета: