Има хора, които си падат традиционалисти и за тях сексът трябва да се прави у дома на леглото. Има и такива обаче, които предпочитат по-нестандартните места - дивани, удобни или неудобни столове, на пода, на масата, на терасата, на прозореца и въобще - където сварят. 

Витамини, антиоксиданти и как да подсилим сексуално желание

Как да подсилим сексуалното желание

Без виагра, със сигурност

Всеки с предпочитанията си, но не са малко и тези, които много се възбуждат от идеята за секс на нови и непознати места. Напълно ги разбираме, още повече и след като попаднахме на проучване, което твърди, че сексът в хотелски стаи е по-хубав от този вкъщи. 

Снимка 402350

Източник: iStock

Веднага бихме казали, че зависи от стаята, защото в някои не става за спане камо ли за нещо друго. Но според проучване на приложението HotelTonight голяма част от американците смятат, че сексът в хотел е много по-хубав. Според Thrillist, основният фактор за това е, че сме на ново място и сме разбили рутината. 

Когато правим секс в хотелска стая, мозъкът ни отделя повече допамин. А той оказва влияние върху мозъчните центрове, които отговарят за щастието, удоволствието и еуфорията. В хотелските стаи е по-вероятно допаминът да бъде в повече, защото обикновено ги свързваме с почивка и приятни изживявания. 

Умен, хомосексуален, богат - нещата, които решаваме за секунди

Умен, хомосексуален, богат - нещата, които решаваме за секунди

Как работят човешките възприятия

Другото преимущество на хотелската стая е, че се чувстваме по-уединени и спокойни, пише Reader's Digest.