Ако някой все още не е гледал "Отмъстителите: Краят", настоящата статия няма да му развали кефа, обещаваме. Единственото, което ще издадем, е, че Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър) разполага с малка вила насред гората, недалеч от брега на красиво езеро.

Край на спойлерите.

Наскоро услужлив потребител в Reddit ни "светна", че вилата всъщност се отдава под наем през Airbnb, като по-късно информацията бе потвърдена от ComicBook.com и Travel+Leisure.

Една нощувка в леглото на Тони Старк в момента струва около 800 долара, но очакванията са, че цените ще скочат двойно и тройно - можем да се сетим защо.

Горската къщичка се намира в щата Джорджия, САЩ, недалеч от международното летище в Атланта. Тя може да приюти до шест души и според обявата в Airbnb е идеална за корпоративни срещи, колкото и нелепо да звучи това, имайки предвид очарованието на мястото.

В нея не се пуши и не се допускат домашни любимци, а след 23 ч. е забранено да има светнати лампи. Партитата също не са позволени, но това е в рамките на очакваното.

Въпреки тези ограничения, възможността да прекараме няколко нощи в магическата къщичка ни се струва повече от атрактивна, особено ако "Железният човек" и вселената на Marvel са сред слабостите ни.

Робърт Дауни Джуниър основава коалиция за почистване на Земята

Робърт Дауни Джуниър основава коалиция за почистване на Земята

Актьорът ще отдаде следващите 11 години на каузата