Всяка седмица от сега до MWC 2019 през февруари, когато се очаква да видим новия Galaxy S10 в пълния му блясък, ще чуваме за изтекли изображения и характеристики, които ще ни карат да мечтаем. 

Юбилейният десети Galaxy S смартфон се очаква да бъде нещо наистина впечатляващо, а спекулациите относно екстрите му вече кипят. 

Тази седмица достоверен източник на Wall Street Journal съобщи, за изтекли данни, които издават, че Galaxy S10 ще е с рекордните 6 камери.

Не се знае дали това ще е конфигурация от три предни и три задни, или ще има четири задни и две предни, но при всички положения можем да очакваме доста камерни сензори.

Допълнителните сензори ще служат, за да придават още повече дълбочина на снимките и да дадат възможност за по-интерактивни AR възможности.

Телефонът се споменава под кодовото име "Beyond" (отвъд - от англ.), което ни кара да мислим, че S10 ще зададе нов тон и стандарт за цялата продуктова линия.

5G интернет и кога да го очакваме в България

Кога да очакваме 5G интернет в България

Тук нещата винаги се случват със забавяне

Много възможно е мотивът "отвъд" да загатва за поддръжка на 5G интернет - следващо поколение свързване, което позволява много по-високи от сегашните скорости на теглене и сърфиране в мрежата.

Samsung Galaxy S10 - как ще изглежда следващият флагман на компанията

Това ли ще е лицето на Samsung Galaxy S10

Следващият "горещ" флагман в индустрията се задава

От Samsung отказват да коментират каквото и да е по въпроса, а от WSJ твърдят, че решаващият фактор за наличието на 5G при Galaxy S10 е възможността на доставчиците на мобилни услуги да предложат 5G сигнал.

Samsung Galaxy F - какво да очакваме от сгъваемия телефон

Kакво да очакваме от Samsung Galaxy F

Първият сгъваем телефон на Samsung ще струва доста пари