След като според предсказанията на Нострадамус през 2014 г. ще бъдат извършени атентати срещу четирима премиери, то 2015 се очертава още по-трудна в много отношения. „Мъртвите ще възкръснат, данъците ще изчезнат. Светът поема по нов път", твърди в предвижданията си средновековния прорицател.

2015 година обаче, освен година на военни конфликти из най-горещи точки на Земята е и година на огромни обрати. Езиковите различия ще изчезнат, мъртвите ще възкръснат, световната икономика ще се срине, а голямо изригване на вулкана Везувий ще постави Италия в много тежка ситуация. Гърция и Франция също ще бъдат засегнати, но по-слабо.

Освен това науката ще постигне феноменален успех - ще бъде открита тайната на живота, а хората ще живеят повече от 200 години. Малцина обаче ще се радват на дълголетието си, след като ултравиолетовата радиация порази земята и започне да убива хората.

Голямо земетресение в Америка ще причини сериозна хуманитарна криза на континента. Западният свят ще премахне всички данъци, а науката ще направи и други огромни крачки. Хората ще се научат да общуват с животните, а върху раждаемостта ще бъде наложен суров контрол, особено в най-гъсто населените държави. Ще може да се ражда само със специално разрешение, иначе хората няма да могат да имат деца./Lifestyle.bg