Хелоуин е след броени дни и редица известни личности и Instagram звезди дадоха начало на надпреварата за най-оригинален костюм. Тази година супер актуално е преобразяването в герои от филми и сериали.

Дали по тази причина или просто защото са фенове на Game of Thrones, Янита Янчева и любимият й Тави Кастро ни изненадаха приятно с леко подранил хелоуински пост

Фитнес моделът, който от години живее зад граница, загатна в сторито си в Instagram, че се задава нещо интересно. Не по-малко любопитно е, че за специалната фотосесия Янчева се довери на свои близки приятели, които да се погрижат за визията й. Гримът й е дело на друга сървайвърка - Евгения Джаферович.

Снимка 385056

Източник: Instagram / Yanita Yancheva

И стигаме до самите снимки. Те са професионални, с доста обработка, но и доста впечатляващи. Правени са в Холандия, близо до град Харлеем, където Янита живеем от известно време. Засега я профилите на Янчева и Кастро има само един кадър, но обещават да продължат с изненадите.

Снимка 385082

Източник: Instagram / Yanita Yancheva

Двойката реши за този Хелоуин да се дегизира като двама герои от Game of Thrones - Майката на драконите Денерис Таргариен й нейния любим хал Дрого. Компания им правят и малкото им драконче Авиа и домашният им любимец - куче от породата самоед.

Янита Янчева и приключенията в Мексико

Янита Янчева и приключенията в Мексико

Къде прекараха уикенда с Тави Кастро

Не можем да отречем, че доста добре са им се получили образите. А и лайковете са красноречиви - близо 100 хиляди за няма и ден. С кадъра Янита и Тави дават сериозна заявка да се превърнат в най-готината двойка в социалните мрежи за този Хелоуин.