Внуците на Симеон Сакскобурготски са съученици с децата на Мадона. Олимпия, Мафилда и Тастило, които са деца на княз Кирил, учат в скъпарски лицей в Лондон заедно с отрочетата на поп иконата и куп други величия пише столичен седмичник.

"Решихме да дадем възможност на децата да научат добре още един език, освен английския. Искам да ги науча да оценяват нещата, да усетят стойността им, значението на дисциплината, необходимостта да служат на обществото.

Сега има хора, които стигат лесно до върха и децата им не оценяват дори най-простите неща. Моите деца имат достъп до всичко, затова трябва да им внушим да се наслаждават на най-простите удоволствия- например разходка с близките хора. Научат ли това, ще постигнат равновесие със себе си", каза наскоро в интервю гордият татко.

Кирил и семейството му живеят в Англия, но прекарват известно време и в Мадрид. Малчуганите се справят с английския, а помежду си говорят и на испански. Само българският не им се отдава, макар да го смятат за много екзотичен.