Фолк певицата Вероника има и друга страст освен пеенето. Оказа се, че именно тя стои зад кулинарния блог Ginger Cookies.

"Никога не съм имала претениции да съм майстор в кухнята. Създадох този блог само, защото готвенето е тази част от моя живот, в която влагам много любов и ме кара да се чувствам наистина добре. Единственото признание за кулинарните ми умения, от което имам нужда е това, което виждам в очите на моя съпруг, на близките ми и на приятелите ми ! Останалото е суета ..." - споделя певицата на страниците на своя блог.

Изпълнителката на "Приемам комплименти" е запленена по готварството от съвсем малка. Когато била втори или трети клас, стартирала с експериментите в кухнята и от тогава не е спирала.

Признава, че това й носи огромно удоволствие за това, когато започва да развива блога си Ginger Cookies, първоначално решава да го прави анонимно и да не споменава името си. Причината е, че го прави за удоволствие, а не за да си прави реклама и PR.

"Блогът ми е вид терапия за мен. Разтоварвам се от стреса, когато се затворя в моето царство - любимата ми кухня.", признава Вероника. Когато обаче е поканена от авторка на друг кулинарен блог да разкаже за своя, разкрива кой стои зад всичко.

Сега атрактивната брюнетка замисля да открие и онлайн магазин, който да помага на всички любители на кулинарията да се снабдяват по-лесно с хранителни продукти и кухненски пособия.

Разбира се Вероника не е загърбила музикалната си кариера. Тя усилено работи по новите си проекти, а един от тях е парчето "Последният ангел". Песента вече е записана, но се очаква певицата да се заснеме и атрактивен видеоклип.