В новия сезон на "ВИП Брадър" прага на Къщата ще прекрачат 17 звезди. Всички те ще влязат заедно, а не поотделно, както се е случвало при други ВИП издания на риалити формата.

Този път сезонът е под мотото на любовта. Очертава се да се проследят различни нишки, свързани с обичта.

Няколко дни преди старта на шоуто, от екипа на предаването официално оповестиха 5 имена, които със сигурност ще бъдат част от тазгодишния сезон.

Изпълнителката Сашка Васева е едно от лицата, които ще бъде в Къщата на Големия брат. При последната си публична изява, на "Пирин фолк", тя се появи със сватбена рокля. Ники Кънчев пък се пошегува, че се надява именно с това облекло да прекрачи и прага на Къщата. 

Снимка 258726

Дизайнерката, чието име често присъства в светските хроники, Миглена Каканашева - Megz, също ще е част от шоуто.

Снимка 297014

Диетоложката на звездите Енджи Касабие, която се омъжи преди по-малко от година за "Мистър Ливан", ще влезе в Къщата на най-любовния сезон на риалитито.

Снимка 271166

"Лудия" репортер Дани Петканов също ще бъде един от съквартирантите. Той е лице на Нова тв и от няколко години е част от екипа на предаването на Милен Цветков.

Снимка 293643

Източник: Lifestyle.bg

Последното спрягано име, от екипа на шоуто, бе това на Тото от група "СкандаУ"

Спомената бе и Николета Лозанова. На пресконференцията днес журналист изненада екипа на шоуто, като издаде и периода, в който тя ще пребивава в Къщата на "ВИП Брадър", а той е - от 2 до 16 октомври.

От предаването не отрекоха тази информация. Единственото, което поясниха, е, че няма да поемат неустойката, ако има такава, която Николета дължи на bTV. Доскоро тя бе лице на предаването "Папараци".

Снимка 296767

Източник: Фейсбук

Този сезон "ВИП Брадър" ще има трима водещи. 
Ники Кънчев
отново ще бъде лицето на шоуто.
Алекс Сърчаджиева
ще води "дейли епизодите" - всеки вторник, четвъртък и петък от 21 часа.
Миглена Ангелова ще има ключова роля. Тя ще е посредникът между съквартирантите и зрителите - в понеделник и сряда, по време на "живите" предавания.

Сезонът ще продължи 3 месеца, да средата на декември, но все още не е уточнена финалната дата. След края на "ВИП Брадър" ще има и "Ол Старс" сезон.

Снимки: Архив