Луиза Григорова разказва за предстоящата сватба с режисьора и продуцент Мартин Макариев. За любовта им, рока, киното и начина на живот.

Вместо в сватбено пътешествие Луиза Григорова и Мартин Макариев, които всеки момент ще си кажат "да" на морска сватба пред около 50 гости, смятат да се отдадат на музикални преживявания и да инвестират в няколко грандиозни рок концерта в Европа, пише "Монитор".

Луиза е решила да съчетае булчинската рокля с "официални" кубинки, за да запази духа на рока в този интимен момент, разкрива актрисата пред сп. EVA.

Снимка 255497

Това обаче няма да се случи това лято, защото Луиза облича престилката на д-р Добрева в четвърти сезон на "Откраднат живот", чакат я репетиции на "Пияните" в театър "Зад канала", а и Макариев има ангажименти.

"Ние си разменихме много музика. Аз и преди слушах рок, защото баща ми е рокаджия и съм израстнала с Pink Floyd и Dire Straits, но Мартин ме запозна с някои по-идиотски групи.

Аз пък му прехвърлих от моята електронна музика. Музиката ни свързва. И киното", споделя голямата дъщеря на шефката ва Модна агенция "Ивет Фешън" - Ивет Григорова и признава, че покрай любимия е открила "Междузвездни войни и е станала заклет фен на сагата.

Снимка 220916

Освен това режисьорът на "Вила Роза" я е провокирал и е ограничила алкохола до две чаши вино дневно, а цигарите е отказала. Той пък е попил доста от навиците ѝ в здравословното хранене и се е разделил с бургерите.

Шафер на сватбата им ще бъде 7-годишния син на Мартин, а кумове актрисите Весела Бабинова, Теди Духовникова и Дария Симеонова.

С последната Луиза дели снимачния сет на болница "Свети Кирил" в "Откраднат живот", но не и много общи сцени, което я дразни, защото в реалния живот са сродни души.

Снимка 278678

Източник: Lifestyle.bg

Бившият модел и Макариев се срещат за пръв път около работата по видеото на "Август е септември" на Миро, но минават около две години, преди искрите помежду им да пламнат.

Преоткриват се сред декорите на сериала "Дървото на живота", където Макариев режисира няколко епизода. Въпреки възрастовата разлика от 9 години Луиза е тази, която първа осъзнава, че това е "връзката на живота ѝ".