Ромската перла се завръща с чисто нов албум след 4 години пропуск. Софи ще изненада феновете си с дует със собствения си син Лоренцо, който е вече на 10 години.

"Имаме даже три песнички, записани с него, и едно негово самостоятелно рок парче. Той харесва съвсем различна музика. Радвам се, че в новия ми албум повечето песни са авторски, имам само 3-4 кавъра. Единият от текстописците е Годжи, другата е Дони Василева, която ми написа песента за "Евровизия". От три години не са ми звънели така колеги музиканти. И ми казват: "Софче, и визията ти е хубава, и пеенето, и текстът", разкрива подробности за новия си проект Маринова.

Според думите й Лоренцо не залитал много към пеенето. "Повече към барабаните го влече, нали баща му е барабанист", разяснява Софи в интервю за "24 часа". "Аз го ръчкам да пее и той го прави от време на време, за да ми угоди. Но иска да е барабанист. Много е музикален. Мисля, че Лоренцо ще следва моя път", споделя Софка.

Плановете на певицата за сина й обаче са доста по-гръмки. Софи иска той да учи повече и дори го записала на частни уроци по английски. "След 2-3 години, като ми порасне детето, искам да иде по чужбините да учи. Искам в Кеймбридж да учи. Много харесвам Лондон. И си го представям примерно актьор, пак с това да се занимава, но да не е певец. Все пак той е момче, не искам да е по моите стъпки в шоубизнеса. Така мъж да ходи по масите и да пее - не, нека да си му е за хоби. Но по принцип каквото реши, това ще прави", разяснява певицата.

"Не ми е пълен отличник, но се справя - петички, шестички. Много рядко ще видиш четворка, тройка. Двойчици има 2-3, но той си ги поправя. Ученик без двойка не може. Много ми е добро детето, не е някакво нахално. Като има - има. Като няма - няма", хвали Лоренцо Маринова.