Fermer.bg пусна първия по рода си български еротичен календар с фермерска визия.

Според създателите му той е в унисон с празниците и цели да разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации.

"Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", съобщи основателят на Фермер.БГ Борислав Борисов.

Фотосесиите за календара стартират през Март 2010 г, като се оказало, че за подобна инициатива никак не е лесно да се подберат фотомодели, които да газят в полето, да влизат във ферми, да се качват на трактори и да галят крави.

Лицата от календара са на известни български красавици като Златка Димитрова (Плеймейтка за 2009 ), бургаската сирена Малта Пандева (Playboy 2010 ), Иванина (от Биг Брадър), Жана Йовчева и Дорис Бързакова (спечелили челни места в престижния конкурс за модели на американското списаниe Rosebud 2010 ) и др.

Във всеки един от месеците се разкрива красива гледка, тъй като дори през зимата, момичетата са в оскъдно облекло, а през лятото им става още по-горещо...

Ползвани са различни сюжети, всичките от обикновеното фермерско ежедневие, като примерно на февруарската страница Лъчезара Кънчева "ремонтира" трактор и се е оцапала с машинно масло на интересни места...

Цената на еротичния фермерски календар е 10 лева и може да бъде поръчан на сайта на fermer.bg