Актьорът и сценарист Ники Илиев и половинката му в живота и на екрана Саня Борисова се оказа, че имат специално отношение към храната. То няма как и да е другояче, все пак и двамата са бивши модели и знаят как да пазят здравето и фигурите си.
Първото ядене на Ники за деня е около обяд, пише "24 часа". Следобед тренира кикбокс, пие протеинов шейк, ходи по работни срещи. А вечер, когато не е на живо предаване като жури в "България търси талант", където се изявява в момента, обикновено се наслаждава на домашно приготвената вечеря от красивата му съпруга.
Тя готви почти всеки ден. Обикновено на вкус и на око, защото приема кулинарията като творчески процес, а не като задължение. Ники също помага в домакинството. Предимно пазарува, асистира ѝ или раздига чиниите след вечеря.
Любовта между двамата пламва на кастингите на сериала "Забранена любов". А венчавката им беше през лятото на 2012 г., на красива поляна в Ковачевица, където заснеха и голяма част от първия си съвместен филм "Чужденецът".
Като семейство, Ники и Саня се допълват във всичко. Стараят се и да се хранят здравословно и купуват предимно биопродукти. Сандвичи на крак си позволят само когато имат снимки, защото нямат друг избор.
Френската, италианската и българската национална кухня са им любими. Саня често прави паста, пилешко или телешко, салати, прави баница, но с Ники са най-запалени по морските храни. "По принцип аз ям повече месо. Спортувам много активно, затова не бих издържал предимно на постна храна. Обичам и мляко, яйца. Саня обаче рядко яде месо" - казва той.
И двамата предпочитат чай от джинджифил, който е много полезен за имунитета. Обичат и други билкови отвари с мед. А всяка сутрин вземат по една чаена лъжичка пчелен прашец за здраве.
Саня също редовно спортува. От около месец ходи на йога два пъти седмично за по час и половина, но диети никога не е спазвала. Сутрин яде предимно плодове или пълнозърнеста закуска. На обяд хапва повече въглехидрати - паста, ориз. А вечер предпочита салата, често с риба.
"Не бих могла да спазвам диета. Ако нещо много ми се дояде, не си забранявам да го ям" - казва актрисата.
Актрисата по време на кулинарно шоу
Тя се научила да готви от майка си. През последните години взаимствала и от кулинарния опит на свекърва си - д-р Мирослава Кадурина. От време на време, когато пробва нещо вкусно в заведение, се опитва да разгадае съставките или търси ястието в гугъл, за да разбере рецептата.
Няма време да гледа кулинарни предавания, но редовно разменя рецепти с леля си, макар че точни пропорции рядко спазва. И често добавя по нещо от себе си. Тайната съставка е любов, казва тя.
Но напоследък не готви толкова често, защото усилено репетира за предстояща премиера. Постановката "Поручик Бенц" от Димитър Димов ще се играе за първи път в Нов театър - НДК, на 29 и 30 март. В нея Саня си партнира с Любомир Ковачев и Ивайло Захариев. Режисьор е Бойко Илиев, който й е свекър. /Lifestyle.bg
Зелен кон
на 21.03.2015 в 19:37:49 #1ООО пишете за синчето на крадлата Кадурина ....малка утеха е че Крадливия Дебел генерал от ВМА дълги години му ебеше майката...деба и боклуците ...