Победителката от 10-ия юбилеен сезон на "ВИП Брадър" - Миглена Ангелова, покани на вечеря своите приятели от шоуто - Емануела и Борислав Комсийски. 

На масата компания им правят още близначките на Миглена и малкият син на Емануела - Димитър Динев.

Самата Меги сподели своята радост и благодари на всички, които са я подкрепили.

Ето какво написа голямата победителка:

"Мои скъпи приятели, не можех да ви кажа преди два месеца къде отивам. Измъкнах се тихо, без да обяснявам нищо. Знаех, че ще изненадам много от вас, които знаят, че през годините упорито и постоянно отказвах да вляза в "Биг Брадър".

От известно време се чувствам пораснала и ми се искаше да проверя дали е така. Наясно бях с риска. Не мислех за победи - знам достатъчно за телевизията и подводните й течения. Влязох, за да проверя себе си. Не очаквах да водя битки. Исках да проверя възгледите си, реакциите си, смелостта си вътре в къщата. В къщата - с нейната изолация, с нейните правила, ограничения и с нейната свобода.

Не съжалявам нито за един миг. Не бих променила нищо. Като в живота.

Вече два дни съм със семейството си.

Още в колата, след финала, децата - всички заедно и едновременно, както си говорим винаги у нас - ми разказваха за страхотната подкрепа, за всичко, което сте направили за мен, за това колко умни, бързо реагиращи, разбиращи са хората в България.

Признавам, че още не мога да възприема мащаба на подкрепата.

Искам, но няма да имам физическата възможност да отговоря на всички лични съобщения, които вече прочетох. Няма да успея да благодаря на всеки българин, писал на страницата на "Биг Брадър" в моя подкрепа, а много ми се иска просто тихо да прегърна всеки от вас.

Искам да усетите моя възторг от това, че сте ме разбрали, от това, че сте действали. Да усетите моята признателност и онова усещане за близост, което топли сърцето.

Благодаря ви! Прегръщам ви силно - с обич и признателност!

С Боби и Емануела - земният, директен и сплотен отбор на попфолка - си говорихме за нормалните хора и кроихме планове как да продължим срещите си с вас. Имаме идея, която скоро ще споделим".