Бизнесдамата Меги Дерм, която помним от втория сезон на „Сървайвър", отново е на път да осинови дете. Сексапилната брюнетка сподели с приятелите си в социалната мрежа Фейсбук преди ден, че е развълнувана, защото отива на обучение за приемен родител.

„След това тръгвам за Стара Загора, за да взема за празниците детенцето, за което кандидатствам за приемен родител. Едва ли си спомня Коледа в семейство, затова се надявам първата ни Коледа заедно да е незабравима и дай Боже да имаме още много такива!", емоционално споделя от стената си във Фейсбук риалити героинята.

За финал Меги заключава, че се надява другото й осиновено детенце - Боби и бъдещото да се обикнат като братчета.

Преди години Боби попадна в семейството на Меги пак по същия начин. В началото тя го взимаше само по празници, като приемен родител и след ужасно продължителна борба с българската администрация от началото на 2010 г. Боби стана законен син на благородната дама.

През последните две години Дерм избягва да се появява в публичното пространство. Освен на личния си бизнес със заведения, тя се отдава на благотворителни каузи, за които обаче не шуми в медиите, както повечето представители на родния шоубизнес. Меги обича да помага и на улични кучета и котки, които приютява и им търси чрез Фейсбук грижовни собственици.