Продуцентът Маги Халваджиян отказа да упражни правото си на глас вчера. Ето как обясни избора си да не пусне бюлетина в личния си профил:

Днес не гласувах! За първи път в съзнателния ми живот! Отказвам да съм натъпкан 2 часа в някакъв коридор, за да изпълня конституционното си право да гласувам! Отказвам да съм овца! Заради малоумните решения на ЦИК днес около 3.500.000 българи бяха унижени! В чужбина унижението продължава! Задължително гласуване и в същото време намаляваме секциите! Престъпление на държавата спрямо всички Българи.

Искам да задам един простичък въпрос. Някой от гласувалите днес политици вися ли 2-3 часа на опашка? Някой от тези, които ни убеждават, че ще подобрят живота ни, излезе ли пред камерите възмутено да попита на какво прилича това безобразие и тази некадърност?!?!? Не! Те се интересуват само от резултатите си! Тези, които не забелязаха и не се възмутиха от безумието днес, искат да управляват държавата?!?!

Все се опитвам да не се ядосвам....Не става... Безумие и некадърност повсеместно! А сега на пресконференциите на политическите сили, ще чуете всичко друго, но не и извинение за унизителния изборен ден! Ако никой от политиците днес не забеляза унижението на избирателите, как точно очаквате тези хора да забележат и решат проблемите ви? Отказвам да съм овца!