Главният редактор на вестник "Галерия" Кристина Патрашкова е заплашена да лъсне, както майка я е родила в Интернет. Нейни врагове щели да пуснат пикантни снимки с позастаряващата журналистка. Фотосите били правени без нейно знание и съгласие, което потресло Патрашкова.

Журналистката с остър език, напоследък си спечели доста недоброжелатели. Статиите й разкриват сензационни тайни на ВИП персони, свързани с политиката, шоубизнеса и културния елит.

Предполага се, че някои засегнати лица са издирили старите любовници на Патрашкова и с пари или заплахи са се сдобили с компроматите, пише разкрития ком.

Някои от фотосите били адски перверзни. На тях Патрашкова позирала до свой любовник на морето. За други журналистката изобщо не знаела. Съществуват сведения, че лично Цветан Цветанов разполагал с копия на компроматите.

Новината за снимките доста накърнила егото на журналистката. Тя се гневяла, че това е удар под кръста и недопустима намеса в личния й живот.

Наскоро се изгавриха с Патрашкова и във Фейсбук. В социалната мрежа се появи нейна снимка, обработена по идиотски начин с Фотошоп. На нея Патрашкова е с изцъклени и кървясали очи. Под снимката авторът на шедьовъра е написал: "казват, че когато някой се опитва да те излъже, трябва да го гледаш право в очите!".