Елица Тодорова записа парче с 12-годишния свежар Зейд Захер от Ирак. Момчето живее в България и е част от работилницата за таланти Sound Action, пише big5.bg. На 29-и октомври от 19 ч. в клуб Playground в Paradise Mall, Eлица и Захер ще представят денс парчето си. То се казва "Брой ме там" и е дебютен сингъл за Зейд.

Дело е на екипа от професионалисти на хип-хоп школата за деца таланти. Школата обучава и тренира млади изпълнители между 7 и 16-годишна възраст, със собствени авторски песни (музика, текст, аранжимент) и музикални видеоклипове. „В школата децата работят с музиканти, режисьори, вокални педагози.

"Всеки месец се обаждаме на един известен певец или музикант, за да им разкаже за своя артистичен път. Скоро ще каним и известни танцьори. Те ще ги учат как да се държат на сцената, как да танцуват. Следващото парче ще е групово с няколко деца, а песента ще е детска", казва Сара Захер - продуцент на „Брой ме там" и създател на школата.

Тя повдига завесата и споделя преди промоцията, че в по-голяма част от парчето се пее за танци и то лъха на свежест. „Без срам съм, голям съм, ела насам има ли танци - брой ме там!", пеят Елица и Зейд. Във видеото пък всеки може да види как танцува 12-годишният хип-хопър. Музиката на парчето е на Стойчо Иванов, текстът е на Атанас Василев, а клипът е на Doich Brothers.

В момента Зейд Захер е в шести клас. От тригодишен той си пада по танците и тренира усилено в стила хип-хоп. От една година е решил да се усъвършенства и започва да рапира. Негов музикален педагог е Myden Mc Bezgrijie.