Попфолк певицата Джина Стоева търси убежище от стреса в дома си. „Това е мястото, където чувствам сигурност, спокойствие, уют. Крепост, в която допускам най-близките си хора. Всичко ми е подредено така, че знам кое къде ми е, където и да си оставя нещо, знам, че там ще го намеря. Ако пък се случи да е поразхвърляно някой път, това създава усещане за хаос в ума и душата ми. Домът е отражение на душевността на човека. Това личи от начина, по-който си е наредил къщата, дали има много джунджурийки по рафтовете, дали се е затлачил със стари вещи, дали е светло или мрачно", разказва изпълнителката на „Кой видял - видял" пред в. "Монитор".

Преди да се нанесе, Джина коряла планове сама да обзаведе жилището, но това се оказало доста трудна задача. Така Стоева прибегнала до услугите на архитект. „Препоръчаха ми арх. Надя Малцева. Като видях какви чудеса направи тя, исках да обзаведе и моя дом", не крие Стоева. Дизайнерката много умело съчетала практичното с красивото. Създала нужните удобства и усещането за простор в апартамента. Тя самата беше ми казала: "Голяма къща се прави лесно, в малката е предизвикателството, защото трябва хем да събереш всичко, хем да не е претрупано." Без нея нямаше да се получи този успешен резултат", доволна е изпълнителката.

Важно място заемат наградите и статуетките, но Джина е отделила подобаващо пространство и за личната си библиотека, която непрекъснато допълва. „Скоро май ще ми трябва по-голям апартамент", смее се тя.

Портрет на Макъл Джексън на една от стените в хола приковава вниманието с влизането. „Много го харесвах, жалко, че си отиде толкова рано", отронва певицата. Сред другите скъпи предмети са две икони.

„Харесвам и всички сувенири и подаръци, които са ми донесли моите приятели по случай настаняването ми. Любимо ми е наргилето, но напоследък рядко го ползвам", допълва Джина.

Дневната впечатлява със стена от тухли, неравно завършена в единия край сякаш е разрушена. Осветлението придава особено очарование на помещението, особено когато се включи дискретната светлина на луничките. Сребърни ресни заместват тежките завеси. Отначало певицата била против белия диван, но арх. Надя Малцева я убедила, че точно този цвят ще отвори пространството. Кухненският кът е заедно с холната част, разделена с бар плот. Спалнята е малка и уютна, с два гардероба, достатъчно големи, за да поберат всички дрехи и бельо.

Стаята е решена в комбинация от сив и лилав цвят. „Едно от любимите ми места е в апартамента е банята. В нея си правя релаксиращи вечери във ваната с ароматни соли и запалени свещи навсякъде. А най-любимо ми е да си прекарвам на тераската, особено при хубаво време. Тя е с изглед към цяла София. Много е красиво особено вечер, когато светне градът. Подът на терасата е покрит с изкуствена трева, което създава допълнителен уют. Имам маса със столчета, а също и шезлонг - легло, където обичам да се излежавам и да чета книги. През лятото понякога спя навън, защото е по-прохладно, отколкото вътре", не крие Джина Стоева.