Колекцията гримове носи името Mark и е предназначена за дръзките, смели и модерни момичета, които не се притесняват да експериментират и да изразяват себе си чрез грима си.

Точно като Поли Генова. Явно не е случае изборът на марката именно певицата да бъде новото рекламно лице на ярките цветове и доказаните формули в серия прецизно подбрани козметични продукти, отличаващи се със стилна опаковка и подчертано качество.

Снимка 281456

Поли Генова завладява със своята харизма, талант и афинитет към предизвикателствата, твърди missbloom.bg. Заедно с козметичния бранд тя отправя послание към всички момичета, които са готови да се преобразят с помощта на най-дръзките и магнетични нюанси, за да изненадат не само околните, но и себе си.

Вдъхновена от новото си красиво начинание, Поли записва най-новия си хит "Споделяме едно сърце", който бе представен на ексклузивен мини концерт-парти пред отбраната публика на водещи журналисти и блогъри, както и няколкото късметлии, спечелили покана да се присъединят към партито от самата изпълнителка.

Снимка 281457
Снимка 281455