Sports Illustrated пусна своя специален брой с бански в понеделник и цяла седмица изданието е тема номер 1.

Кейт Ъптън - момичето от корицата (СНИМКИ)

Кейт Ъптън - момичето от корицата (СНИМКИ)

Сексбомбата е избрана за трети път да бъде лице на Sports Illustrated

Броят е пълен с красиви жени по бански - повечето от тях са топ модели и спортистки.

Горещи спортни мацки по бански за SI (СНИМКИ)

Горещи спортни мацки по бански за SI (СНИМКИ)

Бушар и Вожняцки са красавици

В броя отново участва много популярната plus size моделка Ашли Греъм, която обаче изглежда направо слаба на фона на Хънтър Макгрейди.

Снимка 279044

Новото лице, което дизайнерите предпочитат, за да рекламират колекциите си за дами с наднормено тегло е със супер пищни форми. Това съвсем не е пречка Хедър да блести по бански от страниците на специалния брой на Sports Illustrated, редом до най-горещите топмодели.

Хънтър Макгрейди е по-едра, отколкото жените, които обикновено се виждат на плажа. Включването й в броя на спортното списание предизвика противоречиви реакции.

Самата plus size манекенка споделя, че се е разплакала от щастие, когато е разбрала, че ще участва във фотосесиите на Sports Illustrated.

Макгрейди казва за себе си, че иска бъде вдъхновение за жените по целия свят, защото тя не се опитва да крие несъвършенните части от тялото си като целулита или стриите. "Основната ми цел е да предам на жените посланието, че сте в състояние да обичате тялото си, и че сте секси и красива във всеки размер!", казва Макгрейди.

"Красотата няма размери и аз съм наистина щастлива, че модната индустрия приема многообразието", споделя още дебелата моделка.