Наред с музикалните проекти певицата се е отдала и на своето хоби, благодарение на което се разтоварва и зарежда с нови сили - грима. Тя вярва, че всеки има много таланти, стига да ги потърси в себе си и да ги открие, а колкото по-ангажиран е човек толкова по-пълноценен и удовлетворен се чувства.

Димана признава, че самата тя успява да съчетава всичко, дори е по-организирана, когато ежедневието й е изпълнено с повече задачи. По повод новата си страст, която демонстрира и пред зрителите на телевизия "Планета" - грима, изпълнителката признава.

Снимка 279639

"Радвам се, че открих този талант в себе си. Гримирането ми доставя различно усещане и удоволствие. Чувствам се много удовлетворена, когато виждам усмивките на хората след като са ми се доверили да ги гримирам. Разбира се, музиката за мен винаги е била и ще си остане моята най-голяма любов".

По отношение на музикалните проекти изпълнителката споделя, че е направила една пауза, която до голяма степен е била умишлена - на мнение е, че преекспонирането на един изпълнител не винаги е добра идея, затова и тя си е дала малко повече време за да обмисли добре предстоящия си сингъл, който съвсем скоро ще представи на публиката.

Снимка 279640

"Песента ми пасна от раз, съвсем скоро предстои и заснемането на видеоклип към нея", разкрива още Димана.