Свито. Повдигнато. Стегнато. Без брич и без целулит. Секси... Така изглежда дупето на София Вергара, която блестеше на червения килим на Оскарите тази година.

Е, вече така може да изглежда дупето и на всяка българска дама. Защото от скоро и у нас дамите могат да си направят терапията, с която София се похвали в Instagram, че оформя прелестите си.

Първият медицински апарат за борба с целулита, отпуснатата кожа и дори двойната брадичка - Venus Legacy.

Апаратът комбинира три модерни технологии, които го правят уникален - мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология. Терапиятиите с Venus Legacy оформят и склуптурират неоперативно тялото, редуцират целулита, стягат и витализират кожата. 

За трайни резултати са необходими ударни 3 процедури в рамките на три седмици. Поддържащи процедури се правят веднъж месечно.

Снимка 222546

Виждаме ефект още след първата процедура

Още от първата процедура се виджа ефект на повдигане и осезаемо стягане на кожата. Защото апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, където се произвежда колагена и еластина. Апаратът стимулира естествените процеси за произвоство на колаген и еластин в дълбоките слоеве на кожата.