По първоначален план следващия месец трябваше да идем на кино, за да гледаме втория самостоятелен филм за Жената чудо. Е, в крайна сметка премиерата му беше отложена с повече от половин година и ще трябва да чакаме до месец юни 2020 г.

"Жената чудо 1984" с Гал Гадот и отложената премиера на филма

Какво направи щастлива Гал Гадот

Жената чудо там, където й е мястото

Всички смятат, че този ход е за добро, а ние просто нямаме търпение да разберем какво са ни подготвили режисьорката Пати Дженкинс и Гал Гадот.

В изтичащите месеци на 2019 г. Дженкинс реши да разкрие една подробност около "Жената чудо 1984". Тя е каква ще бъде ролята на нашия любимец от Narcos Педро Паскал.

Пати Дженкинс използва профила си в Twitter, за да сподели снимка от комикс на злодея Максуел Лорд. По този начин тя потвърди, че именно той ще бъде основният злодей в предстоящия филм.

В поста беше отбелязала както Гал Гадот, така и Педро Паскал, което пък е другата индикация, че именно актьорът ще изиграе злодея.

Максуел Лорд е зъл бизнесмен, който е намерил начин да контролира умовете на хората, като в комиксите прави това със Супермен.  

Трябва да видим първия трейлър на "Жената чудо 1984" на 8 декември, когато ще бъде показан на посетителите на Comic Con Experience в Сао Пауло.