Netflix е в сърцата на много хора, защото прави наистина качествени оригинални продукции и не пести пари за тях. Стриймнг платформата обаче започва да си навлича и гнева на феновете на Marvel. 

Daredevil и Netflix - прекратиха сериала след три сезона

Дяволът на доброто напуска Netflix

Това ли е краят на Daredevil

Всичко започна с прекратяването на сериалите Iron Fist, Luke Cage и Daredevil. Бяха останали Jessica Jones и The Punisher, и всички фенове стискаха палци те да минат покрай капките, но това не се случи. 

Вчера, 18 февруари, Netflix обяви, че слага край и на двата сериала. В края на януари беше пуснат вторият сезон на The Punisher и смело твърдим, че е доста добър. Почитателите на Jessica Jones също отнасят брадвата, защото третият сезон на сериала ще бъде и последен. Все още обаче няма премиерна дата за него. 

В официално изявление Netflix благодари на всички фенове, които с интерес са следили сериалите и героите, както и на Marvel за петгодишното сътрудничество, пише Variety.

The Punisher, Джон Бертнал, Marvel и Netflix - трейлър на втория сезон на сериала

Джон Бертнал продължава да наказва

Вторият сезон на The Punisher се очертава да бъде много интересен

Ръководителят на телевизионния отдел на Marvel - Джеф Лоб, изказа и благодарността си към феновете, като написа, че стрийминг платформата може и да е решила повече да не разказва историите на героите, но напомня, че Marvel си заслужава.

Снимка 407312

Източник: Marvel

Писмото на Лоб завършва с обнадеждаващата фраза, че следва продължение. Но не бива да се радваме прибързано, защото се говори, че през следващите две години Netflix държи правата на петте сериала, познати като The Defenders

Disney, Netflix, Iron Fist, Luke Cage и Daredevil - ще видим ли сериалите за супергерои отново

Ще спаси ли Disney сериалите, които Netflix прекрати

Има ли бъдеще за Iron Fist, Luke Cage и Daredevil

В края на годината трябва да заработи стрийминг платформата на Disney - Disney+, а и вече се разработват няколко сериала със супергерои за нея.

Локи, Marvel, Disney и новости около сериала

Новости около сериала за Локи

Богът на пакостите ще има пръст в човешката история

И като се замислим, две години не са чак толкова много, защото последният сезон на Game of Thrones го чакаме горе-долу толкова, а интересът далеч не е спаднал.