Двата филма на Гай Ричи за Шерлок Холмс попадат в графата горещо препоръчваме. Вторият - "Шерлок Холмс: Игра на сенки", излезе през 2011 г. и оттогава се говори, че ще има и трети, но всичко остава само на приказки.

Робърт Дауни Джуниър, доктор Дулитъл, Dolittle и първи трейлър на филма

Робърт Дауни Джуниър говори с животни

Ново предизвикателство пред актьора

Нещата обаче вече са сериозни, защото има режисьор, който за съжаление не е Ричи, а Декстър Флечър ("Рокетмен"). Снимките пък се очаква да започнат в началото на 2020 г. 

Според We Got This Covered, третият филм ще отведе Шерлок (Робърт Дауни Джуниър) и доктор Уотсън (Джуд Лоу) към Дивия запад. Злодеят, срещу когото двамата ще трябва да се изправят, се казва Корнелиус Гест и е със статута на сенатор.

Като заможен човек, Корнелиус Гест има планове да стане още по богат, които, естествено, нарушават законовите и морални норми. Източниците на сайта уточняват, че това може и да не е истинското му име, а към момента - просто псевдоним.

Супермен, Black Adam, Дуейн Джонсън и ще видим супергероите един срещу друг

Ще се изправи ли Скалата срещу Супермен

Ако това се случи, ще бъде епично

Премиерата на "Шерлок Холмс 3" е насрочена за 21 декември 2021 г. но е възможно да бъде променена, защото миналата седмица стана ясно, че Black Adam на Дуейн Джонсън също ще излезе тогава.